Werkwijze

Flexibel en klantgericht

Logistiek dienstverlener Cargo Company werkt met één kantoor en houdt van korte lijnen. Wij zijn niet gebonden aan buitenlandse vestigingen of eigen vrachtwagens. In plaats daarvan kiezen wij bewust voor samenwerking met gespecialiseerde partners en agenten. Wij kunnen bouwen op een uitgebreid internationaal netwerk van transportprofessionals die de transporten begeleiden. Hierdoor kunnen wij maximaal op kwaliteit en flexibiliteit inzetten met concurrerende tarieven. Het team van Cargo Company is goed op elkaar ingespeeld en staat altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Transport is maatwerk

Elk transport is anders. Cargo Company begrijpt dit als geen ander. Maatwerk in logistieke dienstverlening vinden wij daarom vanzelfsprekend en dat begint al bij de offerte. Voor elke transportaanvraag wordt de optimale oplossing gevonden die volledig is afgestemd op die specifieke vracht en op uw bedrijf. Door binnen ons uitgebreide transportnetwerk vraag en aanbod in transport samen te brengen, kunnen we objectief en gericht de juiste oplossing voor elke transportaanvraag zoeken. Snel, flexibel en efficiënt, zodat u door kunt.

Cargo Company - Maatwerk in logistieke dienstverlening voor wegtransport, short sea, deep sea, barge en luchtvracht.
Cargo Company - Logistiek dienstverlener voor wegtransport, short sea, deep sea, barge en luchtvracht - wereldwijde service

Wereldwijde service

Cargo Company verzorgt wereldwijd wegvervoer, zeetransport, luchtvracht en intermodaal vervoer. Een uitgebreid internationaal netwerk van agenten en vervoerders ondersteunt de uitvoering van de transporten. We werken uitsluitend samen met betrouwbare en ervaren partijen die de kwaliteit kunnen bieden waar wij voor staan. Overal ter wereld bieden wij dezelfde service inclusief transport van deur tot deur. Elk transport wordt geregeld vanuit ons kantoor in Nederland; u houdt één vertrouwd aanspreekpunt voor alle vormen van transport.

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag een offerte aan