Speciaal vervoer

Elk transport met een buitengewone lengte, breedte en/of hoogte tot een gewicht van circa 100 ton is bij ons in goede handen. Via ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners leveren wij voor elk speciaal transport het juiste materieel en zeer ervaren chauffeurs. Cargo Company regelt en verzorgt het complete transport; van het zorgvuldig plannen van de route en het regelen van de vergunningen tot het lossen op de plaats van bestemming.
Cargo Company regelt waar nodig begeleiding van het speciaal transport.

Ontheffingen en transportbegeleiding

Voor een transport met buitengewone afmetingen gelden buitengewone regels die bovendien per land anders kunnen zijn. Elk speciaal transport wordt door ons tot in de puntjes voorbereid. Cargo Company regelt de juiste vervoersontheffingen en vergunningen voor elk land op de route. De knelpunten op de route worden in kaart gebracht en waar nodig wordt begeleiding van het transport geregeld. De juiste balans tussen snelheid, veiligheid en flexibiliteit zorgt voor een soepel transport.

Laden en lossen speciaal transport

Het transport is pas voltooid als het materiaal op de juiste plek is gelost. Als de middelen hiervoor ontbreken op de plaats van bestemming zorgt Cargo Company voor een oplossing. We zetten materieel in dat is uitgerust met een laad- en loskraan of regelen ter plaatse een geschikte kraan. Al het materieel wordt onderworpen aan strenge periodieke keuringen. De chauffeurs die worden van ingezet voor het laden en/of lossen van de vracht zijn gediplomeerd. Elk speciaal transport wordt van begin tot eind deskundig en veilig uitgevoerd.

Cargo Company verzorgt speciaal transport inclusief laden en lossen op locatie.
Cargo Company verzorgt Europese verhuizingen van inboedels van woonhuizen en bedrijven.

Europese verhuizingen

De Europese verhuizing van uw inboedel is voor ons ook “speciaal vervoer”. Als u gaat verhuizen naar het buitenland wilt u immers dat uw spullen veilig en met extra zorg worden vervoerd. Cargo Company regelt uw verhuizing naar elk land binnen Europa. Of het nu om de verhuizing van de inboedel van uw woonhuis gaat of van uw bedrijf. Wij maken hierbij gebruik van een multifunctionele verhuisbox met een inhoud van 80m3. Deze solide verhuisbox is gemaakt voor transport en kan na aankomst bovendien gebruikt worden als tijdelijke opslag.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan