Koel-vries transport

Gekoeld transport van voedingsmiddelen vraagt om maximale snelheid, flexibiliteit en kwaliteit. Cargo Company verzorgt dagelijks geconditioneerde logistieke oplossingen voor groupage en complete vrachten door heel Europa. In samenwerking met onze gespecialiseerde partners bieden wij betrouwbare koel-vries transportoplossingen op maat in alle temperatuurklassen, inclusief geconditioneerde op- en overslag. Transport van producent tot eindbestemming onder de juiste condities. Daar kunt u op bouwen.
Temperatuurcontrole tijdens koel-vriestransport en geconditioneerde op- en overslag.

Temperatuurcontrole

Het realiseren van de juiste condities tijdens het hele traject van op- en overslag tot transport is een vereiste voor maximale voedselkwaliteit en -betrouwbaarheid. Onze gespecialiseerde partners maken gebruik van ultramoderne koel- en vriestrailers die garant staan voor een optimale en constante temperatuur. De op- en overslagfaciliteiten hebben de meest geavanceerde koel- en vriessystemen en zijn voorzien van EG-erkenning. De temperatuur wordt tijdens het transport en de op- en overslag continu gecontroleerd.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid en kwaliteit zijn essentieel in levensmiddelentransport en krijgen de allerhoogste prioriteit. Cargo Company zorgt voor strikte naleving en controle van koeling en hygiëne zoals in de HACCP, BRC en IFS regelgeving is vastgelegd. Wij werken daarom uitsluitend met gecertificeerde en gespecialiseerde partners samen. Regelmatig vinden audits plaats om de normen te controleren. Elk transport is volledig traceerbaar volgens verordening (EG) 178/2002. Versheid, kwaliteit en betrouwbaarheid gaan voor alles.

Voedselveiligheid agf koel-vriestransport
Full service wegtransport door heel Europa

Geconditioneerd containervervoer

Ook voor geconditioneerd transport met reefers biedt Cargo Company logistieke oplossingen op maat. Via ons uitgebreide netwerk verzorgen wij strak geregisseerde geconditioneerde transportoplossingen met een korte lead time. Wij regelen voor u het transport van, naar en via de Europese containerhavens Rotterdam, Antwerpen, Hamburg en Bremen; Cargo Company verzorgt totaaloplossingen op maat voor geconditioneerd short sea, deep sea en wegtransport. U houdt alles in één hand met maximale transparantie en leveringsbetrouwbaarheid.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan