Transport algemeen

Cargo Company verzorgt dagelijks full service wegtransporten van less than truck load (LTL) en full truck load (FTL) van droge goederen binnen heel Europa. Onze landenspecialisten regelen elk transport met kennis van de lokale situatie en beheersen de meest gesproken Europese talen. Voor de uitvoering van de transporten werken wij samen met deskundige en gespecialiseerde partners die de lat net zo hoog leggen als wij.
FTL en LTL transporten van droge goederen

Snel en efficiënt wegtransport

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kunnen wij uw FTL en LTL transporten van algemene goederen overal in Europa snel en efficiënt verzorgen. Van eenmalige bestellingen tot reguliere zendingen: wij regelen het voor u. De organisatie van deelzendingen binnen Europa is onze specialiteit. Afgestemd op de gewenste lead time regelen wij het vervoer van deur tot deur. Rechtstreeks naar uw klant of naar het gewenste distributiepunt. Aan u de keuze.
Bekijk hier onze bestemmingen voor wegtransport:

West-EuropaZuid-EuropaOost-Europa Noord-Europa

Directe levering

Directe levering op de definitieve bestemming maakt transport sneller en voordeliger. De vracht wordt op het afgesproken tijdstip bij u opgehaald en direct naar het adres van uw klant vervoerd. Cargo Company regelt bijvoorbeeld meeneemheftrucks of een trailer met een laad- en losklep zodat de goederen probleemloos direct bij de klant of eindgebruiker kunnen worden afgeleverd. Met directe levering wordt het laden en lossen van de goederen in een opslagruimte overbodig. U heeft minder opslagruimte nodig, bespaart kosten en het verkort levertijden.

Directe levering droge goederen, zowel FTL als LTL
Cargo Company verzorgt nationaal en internationaal spoedzendingen voor o.a. wegtransport.

Spoedzendingen

Een snelle en klantgerichte afhandeling van uw order is de norm bij Cargo Company. Ingeplande productieprocessen, beperkte scheepsligtijden of andere deadlines vragen om extra snel schakelen. Ook dat is geen probleem. Cargo Company regelt het voor u. Uw vracht wordt gegarandeerd conform afspraak op tijd afgeleverd tegen een vooraf afgestemd scherp tarief. Speciaal transport of een verre bestemming maken dat niet anders. U weet waar u aan toe bent.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan