Barge transport

Geen files, betrouwbaar, flexibele leveringstijden en een hoog laadgewicht; transport per barge biedt veel voordelen voor bedrijven. Naast efficiënt en relatief voordelig is transport over water milieuvriendelijker dan wegtransport. Via de barge terminals in de havens van Rotterdam en Antwerpen kan short sea of deep sea transport naadloos gecombineerd worden met transport per barge. Kortom: de binnenvaart is een sterke schakel in de logistiek.
Barge transport inzetten voor just in time delivery en floating stock.

Efficiënt en betrouwbaar

Via de havens van Rotterdam en Antwerpen kunnen de goederen direct via de daar aanwezige barge terminals geladen worden en verder over het water naar het achterland vervoerd worden. Door efficiënt plannen van het transport kunnen de binnenvaartschepen deels als opslagruimte worden gebruikt (floating stock). Zo worden opslagkosten tot een minimum beperkt. Waterwegen zijn bovendien vrij van files en knelpunten. Vervoer per binnenvaart is daarom ideaal voor just in time leveringen.

Meer service, minder kosten

Tussen de zeehavens en het transport per barge zitten door de aanwezigheid van barge terminals korte lijnen die Cargo Company optimaal benut. Met onze kennis en ervaring zorgen wij dat de goederen snel en efficiënt ingeklaard worden en aansluitend overgeladen worden voor de binnenvaart. Verder kunnen wij voor u gasmetingen uitvoeren en waar nodig containers gecontroleerd ontgassen. Cargo Company gaat voor meer service en minder kosten bij het transport van containers en bulkgoederen.

Barge transport via de barge terminals van de havens van Rotterdam en Antwerpen.
Barge transport en MVO: duurzaam, maar ook voordelig en efficiënt.

Barge transport en MVO

Steeds meer bedrijven verdiepen zich in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met verduurzaamd transport veranderen logistieke processen, maar u hoeft geen concessies te doen als het gaat om efficiëntie en kwaliteit. Transport per barge is een milieuvriendelijk én voordelig alternatief voor wegtransport. Met het voordeel van constante doorlooptijden en een lagere kostprijs per ton wordt de binnenvaart niet voor niets steeds meer ingezet voor het transport van containers en bulkgoederen.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan