Verlaging transportkosten

Cargo Company doet meer dan uw goederen van A naar B vervoeren. Een vast onderdeel van onze service is dat wij met u meedenken hoe u kunt besparen op uw logistieke kosten. Uiteraard zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bij Cargo Company staat het voordeel van de klant echt voorop. Transport is altijd in beweging; er is vaak meer mogelijk dan u denkt.
Transportkosten verlagen door maatwerk in logistieke dienstverlening.

Besparen door maatwerk

Elk transport is anders. Bij Cargo Company is maatwerk in logistieke dienstverlening daarom vanzelfsprekend. Na elke transportaanvraag voeren wij een analyse uit. Wij bekijken hoe het efficiënter kan en geven advies. Dat advies is onafhankelijk: wij zijn niet gebonden aan eigen vrachtwagens of bepaalde aanbieders. Zo kunnen we per transport objectief en gericht voor de beste optie gaan. Een voorbeeld? We bieden bij wegtransport waar mogelijk one way tarieven, zodat u lege kilometers vermijdt.

Structureel besparen op transport

Ook structureel zijn er genoeg mogelijkheden om te besparen op transportkosten. Door vraag en aanbod binnen ons netwerk van deskundige en gespecialiseerde transportaanbieders samen te brengen, kunnen wij u altijd de beste transportoplossingen aanbieden. Uiteraard volledig afgestemd op uw bedrijf. Wij gaan voor concrete oplossingen waarmee u geld bespaart, zoals transport over water, floating stock, het bundelen van transporten en crossdocking. Wij begeleiden de eventuele overstap naar een andere modaliteit en zorgen voor een soepele overgang.

Structureel besparen op transportkosten.

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag een offerte aan