Spoedtransport

Een snelle en klantgerichte afhandeling van uw order is de norm bij Cargo Company. Krappe deadlines vragen om extra snel schakelen. Ook voor spoedtransporten bent u bij Cargo Company aan het juiste adres. Uw zending wordt gegarandeerd op tijd afgeleverd tegen een vooraf met u afgestemd scherp tarief. U weet waar u aan toe bent.
Spoedzendingen binnen 24 uur bezorgen in heel Europa.

Snel en voordelig spoedtransport

Voor samples en kleine zendingen maken wij gebruik van een uitgebreid Europees netwerk van koeriers en spoedtransporteurs. U kunt vertrouwen op kant-en-klare oplossingen die 24/7 beschikbaar zijn voor levering door heel Europa. Uw spoedzending kan binnen 24 uur worden afgeleverd als u dat wenst. Dit systeem werkt niet alleen snel, maar is ook voordelig. Cargo Company rekent namelijk geen round trip tarieven. Uw zending gaat immers ook niet retour. U betaalt voor de zending een one way tarief.

 

 

Volledig verzorgd spoedtransport

Met 20 jaar ervaring en een zeer fijnmazig distributienetwerk met professionals die echt begrijpen wat ‘spoed’ is, kunnen wij ook in een kort tijdsbestek een transportoplossing op maat regelen. Zendingen van 1 pallet tot 25.000 kg kunnen desgewenst met aanvullende specificaties georganiseerd worden. Zo regelen wij bijvoorbeeld waar nodig losfaciliteiten zoals een kraan of heftruck.
Snelheid is één ding; u wilt natuurlijk ook dat uw zending netjes en zorgvuldig wordt behandeld. Wij leggen de lat daarom hoog en verwachten van onze partners in transport niet minder. We zijn er trots op dat veel van onze klanten al jaren tot tevredenheid gebruik maken van onze spoedservice.

Maatwerk in transport, ook bij Europees spoedtransport.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan