Intermodale check

Intermodaal vervoer wordt steeds aantrekkelijker. Inmiddels is transport over water en per spoor ook voor afstanden van minder dan 1.000 km een serieus alternatief voor wegtransport. Wilt u uw huidige transportconcept tegen het licht (laten) houden? Met een intermodale check lopen we uw logistieke processen met u door en bekijken we welke opties het beste bij uw bedrijf passen.
Overstappen van wegtransport op intermodaal of gecombineerd vervoer.

Overstappen op intermodaal transport

Een overstap naar vervoer per spoor en/of over water verandert de lead time. Daar staat een hoger laadgewicht tegenover en daarmee minder laad- en losbewegingen en een lagere kostprijs per ton. Tegelijkertijd is intermodaal transport een milieuvriendelijker alternatief voor wegvervoer en luchttransport. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, maak dan een afspraak met ons voor een analyse van uw logistieke keten.

Efficiënt en voordelig

Maakt u al gebruik van intermodaal transport? Wij kijken graag met u mee om te zien of uw huidige transportoplossing nog steeds goed bij uw bedrijf past. Ontwikkelingen staan niet stil en ons uitgebreide internationale netwerk op het gebied van intermodaal transport biedt veel mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en gaan voor de meest efficiënte en voordelige optie, ongeacht de modaliteit.

Overstappen op intermodaal transport?

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan