Douanedocumenten

Transport komt pas in beweging met de juiste documentatie. Bij de import en export van goederen krijgt u automatisch te maken met de douane en de bijkomende documentatie. Cargo Company begeleidt alle voorkomende douaneprocedures en zorgt voor een vlotte afhandeling. Wij nemen u alle douaneformaliteiten graag uit handen, zodat u door kunt.
Douaneformaliteiten uitbesteden voor import en export.

Import en export goed geregeld

Bij de invoer en uitvoer van goederen moet douaneaangifte worden gedaan. Dit vraagt de nodige kennis van douaneformaliteiten, bijvoorbeeld met betrekking tot het aanleveren van borgstellingen en vergunningen. De douanedocumentatie is ook voor de omzetbelasting van belang. Het helpt u aantonen dat rechtmatig 0% BTW in rekening is gebracht en zorgt ervoor dat u BTW in een ander EU-land kunt terugvragen. Cargo Company regelt alles in één keer goed, zonder verrassingen achteraf.

AEO-gecertificeerde ondersteuning

Met onze expertise en ervaring regelen wij de douaneaangifte van de in- en uitvoer van uw goederen doelgericht. Door gebruik te maken van AEO-certificering wordt het aantal douanecontroles binnen de EU beperkt. Gecombineerd met het direct aanleveren van de juiste documenten in de juiste procedure levert dit snellere en efficiëntere douaneprocedures op. Het oponthoud wordt zo tot een minimum beperkt; u of uw klanten beschikken snel over de goederen.

AEO-gecertificeerde ondersteuning bij douaneafhandeling binnen de EU.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan