CO2 Reductie

Cargo Company verzorgt ook transportoplossingen passend in uw MVO-beleid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en transport gaan prima samen. In het vrachtvervoer zijn verschillende duurzamere opties, zoals spoorvervoer en transport over water. Duurzame transportoplossingen zijn transportoplossingen zoals u het graag ziet: goed geregeld, flexibel waar nodig en betrouwbaar. Wij helpen u graag met het realiseren van uw MVO-doelstellingen.
CO2 reductie in transport.

Intermodaal transport

Intermodaal transport en gecombineerd vervoer zijn milieuvriendelijker dan (volledig) wegtransport. Als u kiest voor intermodaal transport, behoudt u flexibiliteit en kwaliteit in uw logistieke keten en ‘wint’ u een lagere CO2-uitstoot. Als logistieke dienstverlener met oog voor duurzaamheid denken wij graag met u mee over de inzetbaarheid van intermodaal transport voor uw bedrijf. Een eventuele overstap naar een andere modaliteit verzorgen wij tot in de puntjes. Lees hier meer over intermodaal transport.

Minder CO2-uitstoot door slim plannen

CO2 reductie kunt u ook bereiken door uw logistieke keten te optimaliseren. Door bijvoorbeeld directe levering toe te passen en het combineren van deelzendingen neemt het aantal vrachtwagenkilometers af. Efficiënt transport is goed voor het milieu, uw bedrijf en uw afnemers. Milieuvriendelijke keuzes zijn ook vaak budgetvriendelijke keuzes! Voor ons is het daarom vanzelfsprekend dat wij als onderdeel van onze service bij elke aanvraag bekijken waar en hoe u winst kunt behalen.

CO2 uitstoot verminderen van vrachtvervoer.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan