Services

Voor Cargo Company is transport is meer dan vrachtvervoer van A naar B; bij elk transport besteedt u immers een stuk bedrijfsvoering uit. Leveringsbetrouwbaarheid en resultaat gaan daarom voor alles, maar wij doen meer. Cargo Company biedt verschillende extra services waarmee u uw voordeel kunt doen. Van compleet ontzorgd transport inclusief de afhandeling van douaneformaliteiten tot het omlaag brengen van uw logistieke kosten. Wij zijn namelijk pas tevreden als u het bent.

Douanedocumenten

Transport komt pas in beweging met de juiste documentatie. Bij de import en export van goederen krijgt u automatisch te maken met de douane en de bijkomende papieren rompslomp. Cargo Company begeleidt alle voorkomende douaneprocedures en zorgt voor een vlotte afhandeling. Wij nemen u alle douaneformaliteiten graag uit handen, zodat u door kunt.

Meer informatie


Verlaging transportkosten

Cargo Company doet meer dan uw goederen van A naar B vervoeren. Een vast onderdeel van onze service is dat wij met u meedenken hoe u kunt besparen op uw logistieke kosten. Uiteraard zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bij Cargo Company staat het voordeel van de klant echt voorop. Transport is altijd in beweging; er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Meer informatie


Intermodale check

Intermodaal vervoer wordt steeds aantrekkelijker. Inmiddels is transport over water en per spoor ook voor afstanden van minder dan 1.000 km een serieus alternatief voor wegtransport. Wilt u uw huidige transportconcept tegen het licht (laten) houden? Met een intermodale check lopen we uw logistieke processen met u door en bekijken we welke opties het beste bij uw bedrijf passen.

Meer informatie


Crossdocking

Crossdocking is een efficiënte en kostenbesparende logistieke oplossing. De goederen worden in het distributiecentrum direct na aankomst van het losdock naar het laaddock verplaatst zonder eerst te worden opgeslagen. Zo kunt u uw kosten voor opslag, voorraad én transport verlagen. Het is een ideale versneller in logistieke ketens rond fast moving consumer goods en food. Met crossdocking biedt u uw klanten extra service door een kortere doorlooptijd van (vers)producten en een snellere levertijd.

Meer informatie


CO2 reductie

Cargo Company verzorgt ook transportoplossingen passend in uw MVO-beleid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en transport gaan prima samen. In het vrachtvervoer zijn verschillende duurzamere opties, zoals spoorvervoer en transport over water. Duurzame transportoplossingen zijn transportoplossingen zoals u het graag ziet: goed geregeld, flexibel waar nodig en betrouwbaar. Cargo Company helpt u graag met het realiseren van uw MVO-doelstellingen.

Meer informatie


Offerte op maat

Elk transport is anders, net zoals elk bedrijf anders is. Cargo Company gaat daarom voor maatwerk in transport. Na ontvangst van uw transportaanvraag voeren wij een analyse uit. Cargo Company zoekt vervolgens objectief en gericht de beste transportoplossing, volledig afgestemd op dat specifieke transport en op uw bedrijf. U ontvangt ons voorstel in een offerte op maat. Duidelijk en transparant. Een offerte op maat geeft u de zekerheid dat de aangeboden transportoplossing echt bij uw bedrijf past.

Meer informatie


Spoedtransport

Een snelle en klantgerichte afhandeling van uw order is de norm bij Cargo Company. Krappe deadlines vragen om extra snel schakelen. Ook voor spoedtransporten bent u bij Cargo Company aan het juiste adres. Uw zending wordt gegarandeerd op tijd afgeleverd tegen een vooraf met u afgestemd scherp tarief. U weet waar u aan toe bent.

Meer informatie

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan