Over ons

Cargo Company - Logistiek dienstverlener voor wegtransport, short sea, deep sea, barge en luchtvracht - ambities

Ambities

Sinds de oprichting in 1999 is Cargo Company altijd blijven groeien. Bij onze start was de Benelux ons werkgebied, maar onze ambitie was groter. Cargo Company groeide al snel uit tot een mondiaal opererend logistiek dienstverlener met een breed aanbod van transportoplossingen. Groeien doen we niet alleen, maar samen met onze klanten. Cargo Company gaat voor verdere groei, samen met u.

Kernwaarden

Marktstromen zijn altijd in beweging. Vraag en aanbod veranderen en transportbehoeften veranderen mee. Voor Cargo Company is maatwerk in transport daarom vanzelfsprekend. Als de ontwikkelingen in uw bedrijf of op de wereldmarkt u naar nieuwe afzetmarkten en/of productielanden leiden, gaan wij graag samen met u de uitdaging aan. Met ons oplossend vermogen spelen wij in op de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat, zodat u verder kunt. Continuïteit in service, kwaliteit en betrouwbaarheid is wat ons als logistiek dienstverlener drijft.

Logistiek dienstverlener voor groupage, pallettransport, containervervoer, bulktransport en geconditioneerd vervoer.
Cargo Company - sterk in logistieke dienstverlening

Kwaliteit

Hoge leveringsbetrouwbaarheid onder duidelijke voorwaarden staat centraal en Cargo Company bewaakt de kwaliteit van het hele logistieke traject. Dat begint met goede bereikbaarheid en persoonlijk contact. We komen graag bij u langs om uw vracht en uw transportvragen goed in kaart te brengen. Door kennis van uw producten en branche kunnen wij prijsbewust en gericht inspelen op transportvragen, ook als er spoed bij is. Uiteraard draagt Cargo Company het keurmerk Transport en Logistiek en zorgen wij voor strikte naleving van HACCP, BRC en IFS regelgeving.

Verantwoordelijkheid

Transport is meer dan vrachtvervoer van A naar B. Bij elk transport besteedt u immers een stuk van uw bedrijfsvoering uit. Leveringsbetrouwbaarheid en resultaat gaan bij Cargo Company daarom voor alles. Bij onvoorziene omstandigheden of spoed zetten wij een tandje bij. Het team van Cargo Company streeft naar maximale prestaties en ieder neemt daarin zijn of haar verantwoordelijkheid. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Cargo Company - Logistiek dienstverlener voor wegtransport, short sea, deep sea, barge en luchtvracht - leveringsbetrouwbaarheid en resultaat
Cargo Company - Logistiek dienstverlener voor wegtransport, short sea, deep sea, barge en luchtvracht - klantgerichte innovatie

Innovatie

Cargo Company gaat voor klantgerichte vernieuwing. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze service en bereikbaarheid verder te optimaliseren. Onze diensten bieden we gecentraliseerd vanuit één vestiging aan. Zo houden we korte lijnen met onze klanten en ons internationale netwerk van agenten en vervoerders. Wij willen snel en efficiënt kunnen schakelen. Onze nieuwe chatfunctie past hier bij; u kunt uw vragen nu tijdens kantooruren ook via onze live chat stellen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag een offerte aan