Luchtvracht

Luchtvracht staat voor tijdwinst en snel resultaat. Hierachter gaan complexe logistieke processen schuil. Cargo Company regelt alle praktische voorbereidingen en douaneformaliteiten voor het luchttransport. Wij werken hierbij samen met IATA luchtvrachtagenten. Uw goederen worden correct verpakt op luchtvrachtpallets aangeleverd en voorzien van de juiste documentatie op tijd bij het juiste vliegtuig afgeleverd. Transporten met kostbare goederen kunnen met track en trace worden gevolgd tot de goederen op de juiste plaats zijn afgeleverd.
Luchtvracht verzendklaar maken

Douaneformaliteiten op de luchthaven

Vliegen is snel, maar douaneformaliteiten kunnen onnodig vertragen. In korte tijd moet de luchtvrachtzending volgens strenge regels in orde worden gebracht. Van correcte verpakking op luchtvrachtpallets tot de juiste douanedocumenten voor uit- en inklaren; wij regelen het voor u. Verder hebben we wereldwijde kennis van specifieke invoerbepalingen en kunnen we u ook daarbij adviseren. Cargo Company zorgt er met haar ervaring en expertise voor dat het hele traject van vertrek tot aflevering soepel verloopt.

Ad hoc luchtvrachtzendingen

Cargo Company denkt in maatwerk; ad hoc en spoedzendingen zijn voor ons geen enkel probleem. U heeft bijvoorbeeld samples opgevraagd bij fabrikanten in China die u naar Nederland wilt laten verzenden. Of u moet met spoed onderdelen verzenden naar een project in de mijnbouw. Het moet snel en vooral goed gebeuren. We onderhouden korte lijnen met betrouwbare agenten die snel met ons mee kunnen schakelen. Waar nodig maken we gebruik van een track en trace systeem. Cargo Company regelt het voor u tegen een vooraf afgestemd tarief. U weet waar u aan toe bent.

Spoedzendingen en ad hoc zendingen via luchtvracht
Cargo Company werkt uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen.

Transport van deur tot deur

De luchthaven van bestemming is meestal niet het eindpunt van het transport. Cargo Company verzorgt daarom ook in combinatie met luchtvrachtzendingen transport van deur tot deur. Hiervoor schakelen wij transportprofessionals uit ons internationale netwerk in. Zij verzorgen het inklaren van de goederen, de eventuele opslag en de distributie in het land van bestemming. Uw goederen worden op de afgesproken plaats en tijd afgeleverd bij de eindgebruiker. Waar ook ter wereld.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vraag een offerte aan