Intermodaal transport bestemmingen

Intermodaal transport is milieuvriendelijker dan wegtransport, maar ook verrassend concurrerend over langere afstanden. Cargo Company verzorgt intermodaal goederenvervoer via de railterminals van de havens van Rotterdam, Antwerpen, Hamburg en Bremen, maar ook via diverse inland terminals. Hieronder ziet u een overzicht met onze bestemmingen in o.a. Spanje, Italië, Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Griekenland. Staat uw intermodale bestemming er niet bij? Ook bij intermodaal vervoer van of naar een andere bestemming kunnen wij u verder helpen. Door onze samenwerking met internationale partners kunnen wij flexibel op uw vragen inspelen.

Griekenland

Athene
Piraeus
Tessaloniki

Hongarije

Budapest

Italië

Bari
Bologna
Genua
Milaan
Rome
Turijn

Oostenrijk

Wenen

Polen

Krakow/Krakau
Poznan
Warschau
Wroclaw

Roemenië

Boekarest
Constanta
Curtici
Oradea

Slowakije

Bratislava
Košice

Spanje

Barcelona
Valencia

Tsjechië

Ostrava
Plzen
Praag

Zweden

Göteborg
Helsingborg
Malmö
Stockholm

Intermodaal containertransport naar o.a. Spanje, Italië, Polen, Tsjechië, Roemeniën en Zweden.

Full service intermodaal containertransport

Transport van terminal naar terminal of een compleet verzorgde transportoplossing van deur tot deur? Aan u de keuze. Cargo Company verzorgt alle vormen van transport. Zo kunt u het regelen van het gehele transport in één hand te houden, met een vertrouwd aanspreekpunt.
Maakt uw bedrijf nog geen gebruik van intermodaal transport en wilt u meer weten? Hier leest u meer over intermodaal vervoer. Verder kunnen wij een intermodale check uitvoeren, waarbij we samen met u uw logistieke processen doorlopen om te bekijken welke transportoplossing het beste bij uw bedrijf past, ongeacht de modaliteit. Informeer naar de mogelijkheden.

HEEFT U INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE AAN