Duurzaam

Cargo Company - Logistiek dienstverlener met oog voor duurzaamheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) krijgt – terecht – steeds meer aandacht. Door bewust te ondernemen met oog voor mens en milieu bouwen we aan een duurzaam bestaan van ons bedrijf. Cargo Company draagt graag haar steentje bij en heeft verschillende manieren gevonden om invulling te geven aan MVO. Dat doen we zowel binnen transport en logistiek als daarbuiten.

Transport en milieu

Spoorvervoer, zeetransport en binnenvaart leveren in vergelijking met wegtransport een forse reductie van CO2-uitstoot op. Als logistiek dienstverlener met oog voor duurzaamheid hebben transport over water en intermodaal vervoer bij Cargo Company daarom een streepje voor. Maar ook binnen het wegtransport zien we mogelijkheden. Door slim plannen werken we aan het verminderen van vrachtwagenkilometers. We denken graag met u mee over de voordelen en inzetbaarheid van verduurzaamd transport voor uw bedrijf.

Cargo Company - Logistiek dienstverlener - verzorgt ook transportoplossingen die in MVO-beleid passen
Cargo Company - Logistiek dienstverlener - Actief voor een duurzame samenleving

Ontwikkelingshulp

Cargo Company steunt een project van het United Nations World Food Programme in Kenia. In twee weeshuizen worden kansarme kinderen opgevangen en krijgen zij onderwijs voor een beter toekomstperspectief. Het project is opgezet met korte lijnen en kennis van de lokale situatie; precies wat bij ons past. Overal zijn mooie kansen om bij te dragen aan een duurzame samenleving. Wij stimuleren onze medewerkers daarom ook om zich in te zetten voor maatschappelijke acties en in het verenigingsleven.

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag een offerte aan